onsdag 10. september 2014

En strålende kamp 10/9

I dag var vi vitne til en strålende kamp med masse fint lagspill. Selv om vi til slutt tapte kampen så man tydelig fremgang i utnyttelse av pasninger og mindre avhengighet av enkeltspillere. Alle fikk vist seg frem i dag.

Første omgang var preget av at Høvik satte mye press på vår banehalvdel. Takket være et solid forsvarsspill klarte ikke Høvik å få uttelling til tross for mange angrep og dødballer. Topp keeper-spill hindret også mange mål, deriblant da ballen ble snappet ut av bena på angriper. Vi var sjeldnere på motstanderens banehalvdel. Likevel, når vi først kom over på den andre siden utnyttet vi sjansene med hurtige angrep mot et forsvar som ikke rakk å komme seg helt tilbake.

Andre omgang var mer balansert med angrep på begge sider. Det var ekstra spennende da vi hadde to spillere ute av banen en tid. Igjen viste lagspillet at det er viktig å gjøre seg spillbar, se hverandre og utnytte ledige spillere. Og selv med to færre på banen så ble det ikke sluppet inn et eneste mål. Dessverre gikk det ikke helt vår vei i måltellingen til slutt, men det viktige er at vi ser at laget har blitt bedre. Det kan ikke alltid måles i scoringer.

Laget tar mer og mer form som ETT LAG hvor alle fyller en viktig rolle. Dette gjør det også mer morsomt for alle å spille, siden alle nå ser at de er viktige og faktisk bidrar. Det er også mye morsommere for heiagjengen på tribunen når alle er med i spillet. Det er dette som gjør fotball til underholdning for de som ikke springer rundt på banen selv.

Høvik sin trener la også merke til at vi har blitt mye bedre siden forrige møte og gav oss flott tilbakemelding etter kampen. "Fair Play"- honnør til Høvik!

Igjen, gratulerer med en strålende kamp!


Dere har all grunn til å være stolte av dere selv, alle sammen.