fredag 1. august 2014

Takk for fine dager sammen i fbm. Norway cup

Takk for fine Norway cup-dager sammen. Det var litt stas å komme til A-sluttspillet. Laget vi møtte i sluttspillet var veldig godt. En liten utsendt "spion" fikk bekreftet i løpet av kampen at det var førstelaget til Vard Haugesund vi spilte mot, så det skulle nok litt til for å slå dem. Imponerende at vi klarte å holde stand og unngå at de scoret i andre omgang.

Det var kanskje greit at det ikke ble en kamp til samme dag, selv om mange nok ønsket å få spille flere kamper. Alle guttene hadde fått mye spilletid og lite hvile i dagene kampene stod på. Siste dagen var det en del småskader, men det så ikke ut til å legge noen demper på selve kampen. Det var full innsats, særlig i andre omgang. Etter kampen kunne man se at de hadde tatt ut det siste de hadde igjen.

Litt futt var det likevel igjen de to siste ettermiddagene til grilling, bading og fotball på Kalvøya. De voksne ble mer kjent med hverandre. Spillerne fikk også mulighet til å lære hverandre bedre å kjenne utenfor banen, noe som er fint når de ikke går på samme skole og deler hverdagene.

Det var veldig hyggelig at så mange foreldre deltok. Takk til alle som har stått for transport, deltatt på sidelinjen og bidratt på ettermiddagen. Hvis noen trenger å få refundert utleggene til fellesskapet, så ta kontakt med Ardin (pappan til Andi) og send ham kvittering på utleggene og kontoopplysninger.

Mer informasjon om når treningen starter opp igjen vil komme om ikke så lenge her på bloggsiden, så følg med.

Dag Kr.