tirsdag 14. mai 2013

En god starten på sesongen 2013

Først må vi takke våre dyktige trenere som har holdt det gående gjennom vinteren og holdt guttene varme. Sammen med junior-jentene og Luke har trenerne stått for en god forberedelse til sesongen.

Guttene klaget litt over manglende deltakelse på cup'er under fjorårets sesong. De ga klart uttrykk for at det ble for få kamper. Til tross for lite kamperfaring oppnådde de gode resultater i seriekampene.

Etter påtrykk fra foreldre og spillere klarte vi å komme oss på cup i løpet av våren, dog ikke uten utfordringer. Fristen på passende cup'er hadde enten utløpt eller cup'ene var avlyst. Etter litt masing kom vi omsider med på ØHIL Manpower-cup søndag 28. april.

Vi var veldig spente da dette var vår første cup på lenge. Ut fra lagene vi skulle møte forventet vi gode motstandere, men frykten var heldigvis ubegrunnet, skulle det vise seg. Laget vårt gikk av med seieren med god margin i alle tre kampene. Spillere og foreldre var henrykt. Grunnlaget for en god sesong var lagt.

Gratulerer!

Sesongen med seriekamper har startet og i disse har det også gått veldig bra for laget. Vi får passe på at seiersrusen ikke går oss til hodet. Konsentrasjonen må fortsatt være på å jobbe videre med samspill, individuelle ferdigheter og løpstrening.

Helgen 8.-9. juni er det Kalvøya-cup. Vi er meldt på med to lag. Da skal vi vise at vi fortsatt holder mål.

Flere av oss har snakket om å melde oss på noen flere cup'er etter sommeren. Vi skal prøve å plukke en cup i nærområdet, men også en cup litt lenger unna slik at vi kan få til en tur sammen med overnatting og kanskje noe grilling og hygge etter kampene. Kom gjerne med forslag til cup'er og hva vi eventuelt kan gjøre i anledning en cup med overnatting. Det kan være bading, aktivitetspark, natursenter, m.m.

Nå gjelder det å holde spillergleden oppe, samt delta med en positiv og motiverende supporter-gruppe (uten å rakke ned på motstanderne. Husk: "Ta ballen, ikke spilleren!").