søndag 1. juni 2014

Fotball, et lagspill

Er det noe jeg prøver å lære gutta er det at fotball er et lagspill. Dette innebærer at alle skal jobbe sammen mot et mål, og at vi hjelper hverandre. Et lag er aldri sterkere enn sitt svakeste ledd, og fotball er en glimrende måte å lære dette på.

Det er derfor spesielt skuffende at vi på kampen idag manglet flere spillere, spillere som ikke på noen som helst måte ga beskjed om at de ikke skulle komme. Dette førte til at vi måtte spille kampen med 10 mann da det på 45 minutters varsel er rimelig vanskelig å få inn erstattere. Som et lag må vi kunne forvente at man bryr seg såpass at man gir beskjed om at man ikke kan komme, det at en person ikke bryr seg med å gi beskjed går utover et helt lag. De voksne må ta ansvar for å følge opp dette og gi meg beskjed ved fravær så vi kan sikre at vi kan stille lag. Alle kan være borte en helg, men det er viktig at man gir beskjed så ikke hele laget må lide sånn som det ble idag.

Som en følge av dette har jeg tatt ut en ny tropp til morgendagens kamp hvor de som lot være å gi beskjed ikke lenger er inkludert. Som et lag må vi ha tilitt til at man møter opp for hverandre, for noen er denne tilitten nå brutt og må bygges opp igjen.

Disse møter på banen på Kalvøya til kamp 17.15 mandag 2/6.