søndag 15. juni 2014

Yes!

Det går fremover. Innsatsen og jobbingen viser resultater. Igjen en spennende kamp. En god start med første mål til Bærum etter bare 4 minutter i første omgang og ett til 17 minutter senere. En kort drikkepause gjorde kanskje at man kom ut av "flyten", etterfulgt av et kort øyeblikk der man trodde dommeren kom til å blåse, resulterte i 2 kjappe mål til ØHIL i løpet av bare to minutter. En liten reprimande fra trener fra sidelinjen og fokus flyttes tilbake inn i spillet. Vi får opp presset igjen og skaper mange fine sjanser før første omgang er slutt.

Så kom en raskt skåring til oss i andre omgang og mange fine sjanser. Her var det enda bedre samspill i angrep enn det vi så mot Vollen, men likevel ble det ikke flere mål. Takket være godt arbeid med å avverge skudd på vårt mål holdt vi stand i en neverpirrende lang andreomgang. Vi kan vel si at dette var en kamp med god balanse mellom mange gode angrep og jobbing tilbake for å stoppe motstandernes kontringer.

Ta og kjenn litt på spenningen i kroppen og gleden med å spille bra sammen når ballen lures fra motstanderen og man sender den videre til nestemann som er klar til å overta oppdraget. Snappet den fra motstander, YES!  Nestemann har den, YES!  Drible forbi, YES!  Til nestemann, YES!  Skyyyt!  YES!  MÅÅÅL!

Ta med denne følelsen til neste kamp også. Og så er det ikke lov til å miste fokus et eneste sekund eller vente på at dommeren skal blåse. Vi trår til så lenge det er krefter igjen.