lørdag 21. juni 2014

God sommer!


Atter en spennende kamp på torsdag. Spillerne ser ut til å ha gjenvunnet selvtilliten og denne gangen hadde de gleden av å dele på scoringene. Selv med et godt overtak 5-1 i første omgang var det flere på sidelinjen som syntes det ble litt vel spennende da Asker fikk inn sitt andre mål i andre omgang og vi ikke fikk til flere mål. Vi hadde opplevd før at det har raknet, men ikke denne gang, nei. Guttene holdt stand. Hardt arbeid ser ut til å gi resultater og laget klatrer oppover på tabellen. En flott avslutning før ferien.

Man kan vel trygt si at vårt lag er det mest spennende i vår avdeling å følge. Vi startet svakt på tabellen, men laget er nok det som viser den beste utviklingen. Å føle at man blir bedre og faktisk får til ting man ikke klarte før, føles ofte bedre og kan gi bedre motivasjon for å drive på videre enn det å bare ligge på toppen og cruise.

Så med sommerferien nært forestående håper vi (trener og lagledelse) at alle tar en velfortjent ferie. Ferie betyr ikke bare å ligge å late seg, men gjerne å gjøre noe annet enn man pleier eller vanligvis ikke rekker å gjøre i en travel hverdag. Nå er det god tid til å kose seg, men også å passe på formen og teknikken i løpet av sommeren.

Skulle noen kjede seg så er oppfordringen at guttene tar kontakt med hverandre for å møtes til litt fotball, en liten joggetur eller noen andre aktiviteter. Det er jo selvfølgelig lov å møtes for å gjøre andre ting og for å bli bedre kjent med hverandre. Kontaktlisten vil bli sendt ut igjen etter som det er en del oppdateringer med nye spillere.

Og så må vi selvfølgelig takke for at så mange foreldre, spillere og søsken som kom og så på kampen. Takk også til dere som bidro med litt å tygge på slik at vi fikk til en liten feiring og sommeravslutning etter kampen. Nytt lagfoto kommer under "Bilder" på bloggen etter hvert.

Neste på programmet er Norway Cup og vi er i ferd med å melde på spillerne.

Skulle noen som ikke har meldt seg på likevel ønske å være med, er det bare å ta kontakt på bskg2001@gmail.com. Det er mulig også å være med noen av dagene, men gi da beskjed om hvilke dager dere kan.

En riktig god sommer til alle spillerne og supportere!

Hilsen
Lagledelsen v/Dag Kr.